Besök Ivecos återlämningsguide

IOm Du innehar en Iveco som omfattas av återköp och Ditt återköpskontrakt håller på att löpa ut så föreslår vi att Du tittar på vår återlämningsguide.
I vår manual hittar Du riktlinjerna och exempel på vilka skador som är acceptabla och vilka som inte som inte kommer att godkännas.
Allt för att fordonet lämnas tillbaka enligt vårt avtal.

För mer information, klicka på nedanstående länkar:
Download Återlämningsguide Light Range

MÅNADSERBJUDANDE

LOKAL PARTNER

Kontakta oss

Prenumerera på nyhetsbrev

Vänligen svara på alla följande uttalanden

Jag har läst Sekretessmeddelandet och samtycker till de syften och processer som beskrivs i detalj nedan:

MARKNADSFÖRINGSVERKSAMHET - behandling av mina Data av IVECO Sweden AB i pappersformat, via automatiserade eller elektroniska medel, inklusive post eller e-post, telefon (t ex. automatiska telefonsamtal, SMS, MMS, fax) och andra medel (t ex. webbplatser, mobilappar), med syftet att skicka kommersiella meddelanden och nyhetsbrev samt reklam för produkter och tjänster, så som beskrivs i detalj i avsnitt 2 (iii) i Sekretessmeddelandet:

MARKNADSFÖRING FÖR TREDJE PART - förmedling av min Data till IVECO Sweden AB:s dotterbolag och filialer till CNH Industrial-koncernen samt auktoriserade återförsäljare och distributörer samt bearbeta uppgifterna i syfte att skicka ut kommersiella meddelanden samt reklam för deras produkter och tjänster eller utföra marknadsundersökningar, så som beskrivs i detalj i avsnitt 2 (iv) i Sekretessmeddelandet: