OK TRUCKS-varumärket tillägnad till försäljning och marknadsföring av pre-owned fordon certifierade av Iveco.

2015 markerades en vändpunkt för Ivecos begagnade fordon. En mer utmanande uppdrag, ett förstärkt centralt team och ett mer heltäckande erbjudande mot slutkunderna.

OK Trucks erbjuder ett brett utbud av produkter för kunder som är intresserade av ett begagnat fordon som är säkert, pålitligt och certifierat av Iveco.

Våra fordon genomgår en rad kontroller och inspektioner. Baserat på deras specifika egenskaper, såsom ålder, körsträcka och upparbetningsarbete, är fordonen indelade i tre kategorier: Premium, Comfort och Basic för att på bästa sätt möta behoven hos kunder.

OK Trucks finns i mer än 13 länder. Ett professionellt team stödjer våra kunder när det gäller valet av den mest lämpliga begagnade lastbil enligt kundens förutsättningar för att få den bästa valuta för pengarna.

Vårt erbjudande inkluderar ytterligare tjänster, till exempel en garanti som gäller i hela Europa, mobilitetstjänster, leasing och finansieringslösningar.

OK Trucks, ett komplett utbud av pre-owned fordon som är tillförlitlig genom tiden.


Download Brochure 2017

MÅNADSERBJUDANDE

LOKAL PARTNER

Kontakta oss

Prenumerera på nyhetsbrev

Vänligen svara på alla följande uttalanden

Jag har läst Sekretessmeddelandet och samtycker till de syften och processer som beskrivs i detalj nedan:

MARKNADSFÖRINGSVERKSAMHET - behandling av mina Data av IVECO Sweden AB i pappersformat, via automatiserade eller elektroniska medel, inklusive post eller e-post, telefon (t ex. automatiska telefonsamtal, SMS, MMS, fax) och andra medel (t ex. webbplatser, mobilappar), med syftet att skicka kommersiella meddelanden och nyhetsbrev samt reklam för produkter och tjänster, så som beskrivs i detalj i avsnitt 2 (iii) i Sekretessmeddelandet:

MARKNADSFÖRING FÖR TREDJE PART - förmedling av min Data till IVECO Sweden AB:s dotterbolag och filialer till CNH Industrial-koncernen samt auktoriserade återförsäljare och distributörer samt bearbeta uppgifterna i syfte att skicka ut kommersiella meddelanden samt reklam för deras produkter och tjänster eller utföra marknadsundersökningar, så som beskrivs i detalj i avsnitt 2 (iv) i Sekretessmeddelandet: