OK TRUCKS – MÄRKET FÖR FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING AV BEGAGNADE FORDON CERTIFIED BY IVECO.

KONTROLLERAS IN I MINSTA DETALJ

Våra fordon genomgår en lång rad tester och kontroller enligt en särskild process innan de kommer ut på marknaden. Därmed kan våra kunder känna sig trygga med fordon som inte bara är tillförlitliga, utan även i perfekt skick trots att de är begagnade.

PREMIUM, COMFORT ELLER STANDARD – VI HAR NÅGOT FÖR ALLA

Alla kunder har olika behov, även när det gäller pris och renovering. Utifrån specifika egenskaper som årsmodell, mätarställning och rekonditionering delas fordonen in i tre kategorier – PREMIUM, COMFORT och STANDARD – så att vi kan möta kundernas behov i så hög grad som möjligt.

FRÅN GAMMALT TILL NYTT

Vi använder enbart IVECO originaldelar och -komponenter när vi reparerar fordonen. Detta säkerställer att fordonet är väl rustat för kommande uppdrag hos sin nya ägare.

SAMMA FÖRDELAR SOM HOS ETT NYTT FORDON

Vårt erbjudande omfattar tilläggstjänster som garantipaket som gäller i hela Europa, mobilitetstjänster, leasing och finansieringslösningar. Ett team av experter hjälper våra kunder att välja rätt begagnat fordon för verksamheten och att få så mycket som möjligt för pengarna.

OM OSS

OK TRUCKS finns representerat i fler än 20 länder. Ett team av experter hjälper våra kunder att välja rätt begagnad lastbil för verksamheten och att få så mycket som möjligt för pengarna. Om du skulle få problem med ditt fordon slår du bara numret till vår 24h-support. Samtalet är kostnadsfritt. Dessutom får du hjälp på alla IVECO-verkstäder, snabbt och utan krångel. Vi erbjuder kompetent hjälp för alla kunder, oavsett var de befinner sig!

OK TRUCKS – ett heltäckande utbud av begagnade fordon du kan lita på.

Prenumerera på nyhetsbrev

Få besked via email om OK Trucks erbjudanden och nyheter

Thank you for registering in OK Trucks website.
You will soon receive our newsletter with special offers and other information
Ett fel uppstod. Vänligen försök igen senare eller kontakta vårt support.

Vänligen svara på alla följande uttalanden

Jag har läst Sekretessmeddelandet och samtycker till de syften och processer som beskrivs i detalj nedan:

MARKNADSFÖRINGSVERKSAMHET - behandling av mina Data av IVECO Sweden AB i pappersformat, via automatiserade eller elektroniska medel, inklusive post eller e-post, telefon (t ex. automatiska telefonsamtal, SMS, MMS, fax) och andra medel (t ex. webbplatser, mobilappar), med syftet att skicka kommersiella meddelanden och nyhetsbrev samt reklam för produkter och tjänster, så som beskrivs i detalj i avsnitt 2 (iii) i Sekretessmeddelandet:

MARKNADSFÖRING FÖR TREDJE PART - förmedling av min Data till IVECO Sweden AB:s dotterbolag och filialer till CNH Industrial-koncernen samt auktoriserade återförsäljare och distributörer samt bearbeta uppgifterna i syfte att skicka ut kommersiella meddelanden samt reklam för deras produkter och tjänster eller utföra marknadsundersökningar, så som beskrivs i detalj i avsnitt 2 (iv) i Sekretessmeddelandet: